"...vi stræber efter at give den bedste værdi for pengene..."

Vi sætter kvalitet og service i højsædet. Alligevel holder vi prisen nede under gennemsnitsprisen for kvalitetsoversættelse. Vi kan ikke love, at vi er de billigste på markedet, men vi stræber efter at give den bedste værdi for pengene (dvs. den bedste pris for top kvalitet).
 
"Jeg vender budgettet (som er yderst konkurrencedygtigt) med min [chef], og vender hurtigt tilbage."
- Institutionskunde, 28.12.2004

Det er også vores politik at have en overskuelig prisstruktur baseret på ordtallet i kildeteksten. Og vi oplyser/aftaler altid prisen, inden vi begynder.

Pris per ord (ekskl. moms)(DKK)
Oversættelse (Word-filer) 1,80
- med 10% rabat1,62
Korrekturlæsning/rettelse0,60

Vi giver 10% rabat på Word-filer over 4.000 ord. Hvis du mener, du har en god grund til yderligere rabat, er du altid velkommen til at prøve (fx meget store opgaver, specielt hvis de ikke haster). Der er et tillæg (20%) for andre filformater (PowerPoint, Excel, osv.).

Hvis du vil sammenligne vores priser med andres, så husk også at spørge, om oversættelsen bliver lavet af en indfødt og korrekturlæst af en anden person.

Ordoptælling
I Word kan man få oplyst ordtallet i et dokument ved at vælge: Funktioner->Ordoptælling. Du er altid velkommen til at kontakte os eller bare maile dit dokument til os (som vedhæftet fil) og få et uforpligtende tilbud. Vi prioriterer at give hurtigt svar på henvendelser - typisk indenfor 1-2 timer.